Författare på besök

Frida Hallberg

Författaren Frida Hallberg

Frida Hallberg skriver magiska relationsromaner, jordnära fantastik.

Böcker som vidgar verkligheten. För dig som längtar till skogen, där allt och alla har möjlighet att leva för sig egen skull, precis som du. För alla som vill läsa sig bort i en värld där magin är mycket mer påtaglig än här och där det finns andra raser som är villiga att kämpa emot människornas välde. Häxor som vägrar ställa sig i ledet.

Böcker där den överenskomna verkligheten möter mytologiska väsen och andra världar. Där det viktiga är relationer mellan individer. Inte bara mellan människor utan även mellan människor och djur, människor och natur, djur och djur, väsen och människa, döda och levande.

Eva Holmquist

”Eva Holmquist är något av en veteran inom svensk fantastik” skrev Btj när Blodskifte, som är en urban fantasy som utspelar sig i Jönköping, kom ut 2017. Hennes berättelser brukar beskrivas som fantasifulla, tänkvärda berättelser med berättarglädje. Hon skriver både noveller och längre berättelser.

Med vårt nyhetsbrev har du alltid koll på det senaste och du får även unika erbjudanden som enbart gäller för dig som prenumererar!