I lucka sexton finns en tävling!

Du har chansen att vinna Anna Jakobsson Lunds bok Blynätter signerad av författaren!

Elsa Madigan är bara ett lyckat uppdrag ifrån att äntligen avancera i rövarbandet. Men en papperslapp med några bleknade ord får henne att riskera allt.

Finn Gailis sägs vara den starkaste reliktämjaren i sju socknar. Han hoppas att det ryktet ska skydda honom. Att ingen ska förstå hur skör hans kraft egentligen blivit.

Jeroen Albring är folkdomare, svuren att stå på sanningens sida. Men för tio år sedan dömde han en oskyldig. Snart kommer det att få konsekvenser.

Under blynatten korsas folkdomares och rövares vägar. Mötet sätter igång en kedja av händelser som hotar att slå sönder världen. Blynätter är första delen i Metallsviten. En historia om svek, vänskap och magi.

Så här tävlar du!

Skriv en kort motivering om varför du vill vinna den här boken och du är med och tävlar!

Skriv svaret i en kommentar här nedanför. Det går också bra att svara på inlägget om tävlingen på Instagram och Facebook. Det ökar dina chanser att vinna om du svarar på fler än ett ställe eftersom vi samlar alla svar i samma hatt och drar en vinnare. Den lycklige blir kontaktad via e-post eller direktmeddelande instagram/facebook.

Tävlingen pågår till och med 21 september.

Observera att ditt inlägg inte kommer att synas på en gång. Det behöver först godkännas av admin.

Lycka till!

Denna tävling är avslutad! Tack alla som varit med och tävlat.

2 reaktioner på “

  1. Jag har läst tidigare böcker av Anna och jag älskar dem!! Det blir en sån inlevelse och jag har verkligen lust på denna bok då jag hört mycket bra om den! ❤️ Inslaget är gudomligt fint och skulle passa så bra in i bokhyllan hemma!! Jag längtar VERKLIGEN till att få läsa den 🤩🤩

  2. Älskar folklore och mystik, denna bok skulle passa perfekt i min bokhylla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.