I lucka arton finns en signerad trilogi!

Serahema är en värld där magi och farliga varelser existerar i en bräcklig symbios med ett samhälle i utveckling. Religionen Ba-Repta är stark och har bannlyst bruket av Saven – en kraftfull magi som uppstod ur det blandade blodet från två gudar som stred i tidernas begynnelse.

Nu står Serahema inför ett återuppväckt hot och ingen kan nyttja den magi som skulle kunna skydda dem. Eller?

Nu kan du beställa hela trilogin signerad av författaren!

Vi har ett gäng försignerade böcker! Marcus Olaussons uppskattade fantasytrilogi hittar hela tiden hem till nya läsare. Passa på att beställa alla tre böcker till dig själv eller någon du tycker om.

Erbjudandet gäller så länge lagret med signerade exemplar räcker.

Marcus Olausson.
Photography © magnusbergstroem@gmail.com

Författaren

Marcus Olausson drivs av nyfikenhet att utforska teknik, konst och andliga grubblerier och hans berättelser handlar ofta om den svages kamp mot överheten. De slutar inte alltid lyckligt men utforskar våra mänskliga drivkrafter och hur hopp kan få en människa att uträtta storverk.

Vägen in till fantastiken började med en krita i handen. Det var tecknandet och konsten som la grunden, ofta med svärdssvingande hjältar och hiskeliga odjur som motiv. Att berätta med bilder fick senare konkurrens med skrivandet, fast det blommade ut ganska sent. Först under tiden som högskolestudent började Marcus skissa på det som senare la grunden för bokserien Serahema Saporium, en episk fantasy av det mörkare slaget.