Om Oscarianska Compagniet

Oscarianska Compagniet för magiska expeditioner

Jag tror på fantasins kraft och dess förmåga att på några minuter ta med oss till platser långt, långt bort – och till platser som inte existerar någon annanstans än just i fantasin. Det är därför jag har startat resebyrån Oscarianska Compagniet för magiska expeditioner. Butiken ska erbjuda något annat än det vanliga bokutbudet och satsar på svenska författare utgivna på indieförlag som håller hög kvalitet.

Vår fiktiva resefixare Hedvig håller koll i butiken och tipsar om olika typer av resmål. Hon är mån om att du ska få just den upplevelse du eftersträvar, med en och annan överraskning förstås. Det blir mer spännande så. Illustrationerna till Hedvigs dagbok görs av Didrik Håkansson.

Ibland materialiseras Oscarianska Compagniet på bokmässor och andra spännande evenemang. Då är det Catoblepas förlag tillsammans med Annorlunda förlag som huserar i montern. Nätbutiken tar Hedvig hand om som vanligt.

Trevlig resa önskar Lupina Ojala

Butiksägare

Butikschef och ägare till Oscarianska Compagniet är Lupina Ojala som även är författare, steampunkdiva och förläggare på Catoblepas förlag.

Här finns kontaktinformation om du har några funderingar kring vårt utbud eller annat som rör butiken.