Om oss

Oscarianska Compagniet för magiska expeditioner

Vi tror på fantasins kraft och dess förmåga att på några minuter ta med oss till platser långt, långt bort – och till platser som inte existerar någon annanstans än just i fantasin. Det är därför vi har startat resebyrån Oscarianska Compagniet för magiska expeditioner. Vi vill erbjuda något annat än det vanliga bokutbudet och vi satsar på svenska författare utgivna på indieförlag som håller hög kvalitet.

Butiksbiträdet Hedvig håller koll i butiken och tipsar om olika typer av resmål. Hon är mån om att du ska få just den upplevelse du eftersträvar, med en och annan överraskning förstås. Det blir mer spännande så.


Här finns kontaktinformation om du har några funderingar kring vårt utbud eller annat som rör butiken.

Bokförlag

Annorlunda förlag drivs av Anna Jakobsson Lund. Förlaget ger ut böcker som utmanar vår bild av verkligheten – som den är, har varit och skulle kunna bli.
www.annorlundaforlag.se

Catoblepas förlag är ett månskensförlag specialiserat på svensk fantasy. Hos oss får du veta det mesta om vilka väsen som döljer sig i städer och skogar, du får besöka alternativa tidsepoker och följa med till främmande världar.
catoblepas.se

Seraf förlag vill erbjuda en flykt undan verkligheten. Ta med läsaren på svindlande äventyr och ryckas med i hjärtkrossande kärleksrelationer.
www.serafforlag.com